In een prachtig pand in het Gelderse Hattem bieden wij vanaf 1 april een platform aan voor kleine ondernemers. Soul Sisters is constant op zoek naar mooie unieke producten van creatievelingen, kunstenaars, ontwerpers, designers, meubelmakers etc.

(Kleine) ondernemers/webshops/illustrators die prachtige (handgemaakte) originele producten verkopen en dit graag in een winkel willen verkopen. Hierbij valt te denken aan unieke producten, hippe moderne sieraden en (hand)tassen, Dream catchers, woonaccessoires, lampen, meubels, stationary, kleden, kussens, etc.
Ook verkopers van klankschalen, edelstenen, veren, wierook, yoga spulletjes, djembés, meditatiekussens/bankjes, kaarsen en andere mooie heerlijke hebbedingen zijn van harte welkom!

Naast de mogelijkheid tot verkoop van de meest uiteenlopende producten, hebben wij tevens prachtige, sfeervolle ruimtes te huur voor bijvoorbeeld yogalessen, meditaties, workshops, lezingen en dergelijke. Op de begane grond is een prachtige Brasserie gesitueerd waar het heerlijk vertoeven is in de koffiecorner/lunchroom. Aan de voorkant, buiten voor het pand hebben we de beschikking over een mooi groot terras.

Vrolijk, gezellig, warm, uniek, spiritueel, knus en puur zijn een aantal kernwoorden die wij graag verbinden aan ons bedrijf.

Hattem is een (Hanze)stad waar veel toerisme komt wat veel klandizie oplevert.

De gemeente Hattem ligt aan de rand van de Veluwe en telt bijna 12.000 inwoners.

Geschiedenis, cultuur en natuur: Hattem is de plek voor jouw vakantie en dagje uit. Kom genieten van de bossen, de rivieroevers, de haven, de historische binnenstad met haar musea, terrasjes en leuke winkels. Je voelt je welkom en direct op je gemak. Hattem omarmt. Net als Soul Sisters!

Bij Soul Sisters kom je thuis!