Het is eigenlijk heel simpel. Soul Sisters is een conceptstore waar je (verkoop) ruimte kunt huren tegen een maandelijkse vergoeding. De grote van deze verkoopruimte gaat in overleg en de bedragen beginnen bij € 20,00 per maand (kaartenrek) (excl btw). Ook is het mogelijk een plank te huren van gemiddeld 80 á 100 cm breed. Daarnaast bieden we ook andere verkoopruimtes aan zoals kasten, muren, fruitkistjes, boomstammen, dressoirs etc.

Jij bepaald zelf het bedrag waarvoor je je eigen producten te koop zet. En de verdiensten? Die zijn gewoon lekker voor jou! Daar hoeven wij dus geen commissie over. Eens in de maand betalen wij je de verkochte producten uit. En jij betaald ons iedere maand de huur voor de afgesproken ruimte. That’s it!

Uiteraard mag je jouw eigen stukje winkel zelf komen inrichten, maar mocht de afstand naar Hattem te ver zijn dan is er ook de mogelijkheid dat je jouw producten naar ons opstuurt en dat wij het voor je inrichten (kosteloos). Wij maken dan mooie foto’s die je zelf kunt gebruiken voor je website/social media.

Hoe gaan we jouw verkoop dan precies bijhouden en hoe kan je zelf jouw verkoop bijhouden? Ook dat is eigenlijk heel simpel. De producten die jij ons aanlevert worden door ons voorzien van de door jou opgegeven prijs inclusief een code die alleen voor jou en jouw producten geldt. Iedere verkoper krijgt dus zijn eigen verkoopcode. We gaan werken met een ‘realtime kassasysteem’ waardoor je zelf 24/7 je eigen verkoop in de gaten kunt houden. Een kwestie van inloggen met jouw persoonlijke nummer en code zodat je in je eigen productverkoop kunt kijken.

Naast deze winkelverkoop bieden wij ook ruimte voor het geven van workshops, yogalessen, meditaties, lezingen etc. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kan je dat altijd aangeven. Uiteraard maken we op social media ook reclame voor jouw producten en je zal begrijpen dat er door de diversiteit aan producten bij Soul Sisters veel aanloop is waardoor de kans op verkoop groot is.

We zien deze samenwerking wel als een SAMENwerking. Wij ervaren dat het voor je eigen verkoop ook belangrijk is dat je je eigen producten plaatst op social media. Wij zullen dit dan ook weer doorplaatsen.

Naast de prachtige winkel en workshopruimtes, hebben we ook een fantastische Brasserie in ons pand en beschikken we over een groot buitenterras.

Soul Sisters grenst aan hét terrasplein van het stadje Hattem, welke overigens een levendig toerisme kent!