Soul Sisters helpt graag anderen. Mensen, organisaties of goede doelen die het verdienen even in de spotlight te staan. Die het verdienen te ‘shinen’ als een ster, te sprankelen als de zon.

Daarom zal door Soul Sisters ieder kwartaal de zogeheten Soul Sisters STAR worden uitgereikt. Het bedrijf dat door Soul Sisters de titel Soul Sisters STAR ontvangt, krijgt een kwartaal lang GRATIS promotie mogelijkheid. Een kwartaal lang krijgt deze persoon, organisatie of goed doel een GRATIS prominente plek in onze winkel om zichzelf volop aan te prijzen om zo zijn of haar goede doel onder de aandacht te brengen.

De Soul Sisters STAR van het komende kwartaal is…

Martine Reesink. Martine schrijft over haar leven met EDS, een bindweefsel aandoening. Door deze aandoening is ze behoorlijk beperkt, maar dat houdt haar niet tegen van het leven te genieten! Met veel humor en zelfspot beschrijft ze haar leven in het boekje ‘Welkom in de wereld van een kneus’. Ze hoopt anderen in gelijke situaties (h)erkenning te bieden en te inspireren. Het leven is te mooi om zomaar voorbij te laten gaan, vindt Martine.

Iedereen mag haar benaderen voor informatie via haar website,
www.welkomindewereldvaneenkneus.nl

Ook is Martine te volgen in haar blogs op:
https://www.facebook.com/welkomindewereldvaneenkneus/

De opbrengst van de verkoop van dit boekje gaat volledig naar een nieuwe gehandicapten bus.

Lief zijn voor een ander, maakt je hart zo groot.
Delen met een ander, die verkeert in nood.