ZIN OM CREATIEF AAN DE GANG TE GAAN MET JE HOROSCOOP?
  IN BEELD TE BRENGEN VAN JE KRACHT, JE VERLANGEN EN WAT ER NU GEZIEN WIL WORDEN?

  Kom naar deze workshop die in Hattem gegeven wordt in de conceptstore van Soul Sisters!

  Je gaat werken met de informatie uit je horoscoop en met meditatie en wat hierbij naar bovenkomt ga je vormgeven in een vision board. Zichtbaar maken door knippen, plakken, schrijven en tekenen, je vision board werkt als een anker en reminder. Er is geen astrologische kennis nodig.

  Voor je horoscoop heb ik je geboortegegevens nodig: datum, tijd en plaats en je krijgt je horoscooptekening mee naar huis. Neem iets mee wat je inspireert: een tekst, een schilderij, een foto, een beeld of iets anders.

  Als illustratie heb ik hierboven mijn eigen vision board toegevoegd. Met mijn hart de hemel op aarde zien, voelen en beleven is mijn uitdaging, niet wegtrekken van de aarde naar andere sferen en me niet afzijdig houden van het leven. Gesteund door de kracht van mijn nieuwsgierigheid en devotie om te kunnen komen tot vieren van het leven en ontvangen wat het leven mij te bieden heeft.

  Kijk voor meer info op:

  www.astrologieadvies.nl

  http://www.astrologieadvies.nl/workshops/

  Reacties van deelnemers:

  Ik heb de astrologie workshop als heel warm, positief en verhelderend ervaren. Emmy creëert een sfeer waarin zelfs ik gewoon m’n verhaal durf te doen, zonder me daar opgelaten onder te voelen. Dat vind ik echt een gave. Ik heb echt veel gehoord wat ik nog steeds aan het processen ben, en waar ik ook wel hoop uit put. Al met al een heerlijke middag, ik zou het anderen zeker aanraden.

  Het heeft me veel inzicht, kracht èn energie gegeven. Zowel innerlijke kracht als ook lichamelijke kracht (geaardheid?!). Ik hoop dat een tijdje vast te kunnen houden.

  Ik kijk terug op een goede sessie en kijk ook met trots naar mijn vision board!!

  Ik heb de workshop je eigen Vision Board maken als zeer waardevol ervaren. De informatie van mijn geboortehoroscoop die ik via Emmy kreeg klopte precies en geeft zoveel inzicht en rust in mijn systeem. Dit kon ik ook goed uitbeelden op mijn Vision Board.

  Daarom kan ik deze workshop echt iedereen aanraden!

  Praktisch:

  • Datum: 13 mei
  • Plaats: Kruisstraat 3, Hattem
  • Tijd: 13.30 – 17.00 uur
  • Kosten: 45 euro
  • Opgave: emmyverbruggen@icloud.com / 06-49424286

  Ik hoop je te ontmoeten!

  Hartelijke groet, Emmy

  1 Comment

  1. hkroeze schreef:

   Lijkt me leuk

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *